Hitta digitaliseringsinriktade redovisningsbyråer

Söker du efter en redovisningsbyrå som hänger med i tekniken och är digitaliseringsinriktade?
Vill du sköta med mesta själv, men behöver lite stöd från en redovisningskonsult, eller vill du helst slippa arbetet med ekonomi och önskar att byrån sköter allt? Samarbeta med en kunnig redovisningskonsult som har erfarenhet av integrationer!
Automatisera Mera jobbar tätt med redovisningsbyråer runtom landet och erbjuder även ett partner program för byråer som är aktiva med att integrera och automatisera sina kunders löpande redovisning. Välkommen att nyttja vår byrå partner databas för att hitta rätt byrå för er verksamhet.


För redovisningsbyråer

Hur arbetar ni idag och hur skulle ni vilja utvecklas?

Enligt en undersökning av ansedda Institute of Management Accountants (IMA) spenderar en tredjedel av redovisningsteamen allt från 51 procent till 75 procent av sin tid på upprepade uppgifter med lågt värde. Det är just den typen av arbetsuppgifter som digitaliseringen hjälper oss att automatisera och därmed slippa göra. De byråer som utnyttjar möjligheten till automatisering frigör stora mängder tid till annat mer kvalificerat arbete, ett större mervärde för kunden och får i slutändan ett stort försprång till analoga konkurrenter.

Vi arbetar tätt med redovisningsbyråer runt om i landet och möter ofta entusiastiska och drivna redovisningskonsulter som omfamnar branchens utveckling mot automatisering. Som byråpartners till Automatisera Mera erbjuder vi våra byråpartners tillgång till en dedikerad integrationsportal för administration av kunders systemintegrationer. Med över 30 färdiga integrationer och en kontinuerligt växande integrationsplattform gör vi det enkelt får föreetagare och byråer att samverka.Nyfiken på att veta mer hur det är att samarbeta med oss på Automatisera Mera?

Välkommen att kontakta oss på byrapartners@automatiseramera.se eller ring 010 - 333 0548.

Intresserad av att lista er byrå?

En av de vanligaste frågorna vi möts av när vi hjälper nyföretagare att effektivisera är, "har ni tips på en bra byrå?".
Med denna listningsfunktion hoppas vi kunna skapa en kontaktyta mellan företagare och byråer runtom i landet och bidra till en enklare vardag.
Ansök enkelt via detta formulär och synliggör er byrå för vår kundbas.Några av våra partners